AMASYA / MERKEZ - Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

ÖĞRETMENEVİ VE ASO MÜDÜRLÜĞÜ HATUNİYE MAH. HACI TEVFİK HAFIZ SOK. NO1/A AMASYA
Vizyon
Öğretmen evimizi, güven ve dürüstlüğü ilke edinerek ; güleryüzlü, hoşgörülü, sevgi ve saygı temeline dayalı kaliteli hizmet anlayışıyla diğer öğretmen evleri ve hizmet kuruluşları arasında farklı bir konuma getirerek, en üst seviyedeki memnuniyeti ve kaliteyi sağlama; sorumlu olduğu ve kuruluş amacına uygun camiaya yakışır, aynı zamanda hesap verebilir niteliklere sahip bir yönetim anlayışı ve verdiği hizmetin kalitesiyle benzer hizmet kuruluşlarının örnek alacağı kalitede hizmet sunmaktır.
Misyon
Sürekli kendini yenileyen; yönetici ve personelimizle, her şeyin en iyisine layık olduğunu düşündüğümüz öğretmenlerimize ve bizden hizmet alan her bireye kaliteli hizmeti güler yüzle verebilmek. Ayrıca; ISO standartlarını yakalayarak hedef büyüten kurumumuzu; eğitime sınırsız destek veren , ulusal anlamda bilimsel seminer, sempozyum ve sergi merkezi haline gelen Türkiye’de övgüyle anılan bir kamu kuruluşu haline getirmektir.
Öğretim Şekli :
ADSL (16 Mbit ve üzeri)